Huis verhuren aan Expats

Huis verhuren aan expats? Dat doet u via Expats Verhuur Bergen op Zoom! Door onze ruime ervaring op de lokale vastgoedmarkt en onze ervaring met expats vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder. Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een buitenlands bedrijf of ingehuurd door een bedrijf in Nederland. Het zijn betrouwbare huurders doordat zij een hoog inkomen genieten. Expats werken vaak 1 tot 3 jaar in Nederland om daarna naar een ander land te vertrekken. Uw woning komt na de huurperiode vrij voor een nieuwe huurperiode, verkoop of eigen gebruik.

Huis verhuren aan expats: Onze werkwijze

Expats Verhuur Bergen op Zoom streeft om uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiƫle huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Daarnaast stellen wij een degelijk huurcontract op, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiƫle inspectie van de woning. Ook kunt u bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden financieel en technisch beheer. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het innen van de huur en bij technisch vastgoedbeheer aan het oplossen van technische problemen.

Huis verhuren aan expats via Expats Verhuur Bergen op Zoom? Neem contact op via info@expatsverhuurbergenopzoom.nl of bel 0164 – 760991