home text

Welkom op Expats Verhuur Bergen op Zoom! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal. Daarnaast kunt u o.a. ook bij ons terecht voor het verhuren van uw te koop staande woning.

Wat zijn expats?
Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een bedrijf in Nederland of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats werken vaak voor 1 tot 3 jaar in Nederland, om daarna weer naar een ander land te vertrekken. Het zijn betrouwbare huurders die een hoog inkomen genieten. Hierdoor komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment, dit zijn woningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zijn expats vaak op zoek naar tijdelijke huurwoningen. Na de huurperiode komt uw woning vrij voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe huurperiode. In veel gevallen kunt u zelfs uw meubilair laten staan.

Onze werkwijze
Expats Verhuur Bergen op Zoom heeft connecties met bedrijven die gebruik maken van expats en woonruimte voor deze expats zoeken. Daarnaast zijn wij ook zeer actief in de online marketing van uw woning, zo plaatsen wij de advertentie van uw woning aan een groot aantal woningwebsites. De potentiële huurder wordt uitgebreid door ons gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning.

Vastgoedbeheer
U kunt ook bij Expats Verhuur Bergen op Zoom terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het innen van de huur en het versturen van facturen. Bij technisch vastgoedbeheer aan het oplossen van kleine technische problemen. Vraag uw verhuurmakelaar voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

 

Wilt u uw woning in Bergen op Zoom verhuren via Expats Verhuur Bergen op Zoom? Of wilt u meer informatie? Neem contact op via info@expatsverhuurbergenopzoom.nl of bel 0164 – 760991!