Huis verhuren Roosendaal

Huis verhuren Roosendaal? Ook dan bent u bij Expats Verhuur Bergen op Zoom aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring met het verhuren van woningen in en rondom Bergen op Zoom, dus ook in Roosendaal. Expats zijn een groeiende groep huurders. Expats hebben een stabiel inkomen en zijn hierdoor betrouwbare huurders. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zijn Expats op zoek naar tijdelijke huurwoningen, het liefst gemeubileerd. Ideaal voor verhuurders die zelf tijdelijk in het buitenland verblijven, bijvoorbeeld voor vakantie of werk.

Huis verhuren Roosendaal: wat doen wij voor u?

Expats Verhuur Bergen op Zoom zorgt dat u binnen korte tijd een geschikte huurder heeft gevonden voor uw woning. Dit doen wij door onze connecties in te zetten en uw woning op diverse woningwebsites te zetten. De huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Ook zorgen wij onder andere voor een waterdicht huurcontract.

Huis verhuren Roosendaal via Expats Verhuur Bergen op Zoom? Neem vandaag nog contact op via 0164 – 760991 of mail naar info@expatsverhuurbergenopzoom.nl!