Huis verhuren Bergen op Zoom

Huis verhuren Bergen op Zoom? U bent bij Expats Verhuur Bergen op Zoom aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen, appartementen, studio’s en kamers in Bergen op Zoom en omgeving. Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een bedrijf in Nederland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders die in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment

Huis verhuren Bergen op Zoom: werkwijze

Expats Verhuur Bergen op Zoom zorgt voor een optimale online aanwezigheid van uw woning. Zo vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder. Deze wordt gecontroleerd op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht contract op. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan.

Geïnteresseerd in huis verhuren Bergen op Zoom via Expats Verhuur Bergen op Zoom? Bel 0164 – 760991 of mail naar info@expatsverhuurbergenopzoom.nl!